Top Security opent vestiging in België

Maandag 21 september heeft distributeur Top Security zijn deuren geopend van het filiaal in Temse (België). Belgische relaties kunnen daar terecht voor advies, demonstraties en het afhalen van producten. De nieuwe vestiging staat onder leiding van Pedro Willaert, voorheen de man achter Wilcon Security.

TOP Security is distributeur van beveiligingsproducten in de Benelux en DACH-landen. Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan CCTV-, inbraak-, brand-, toegangsproducten en de bijpassende ondersteuning hiervoor. Het gaat niet alleen om producten. Installateurs kunnen er ook terecht voor advies bij een lastig project of met problemen op de locatie van de klant.

België en Duitsland
Doordat het bedrijf in het Brabantse Heesch gevestigd is, was het altijd goed bereikbaar vanuit de gehele Benelux. Toch was het voor klanten uit de regio Antwerpen wel een eind rijden. Daarom is even ten zuidwesten van deze stad een Belgische vestiging geopend, in een pand dat voorheen door Wilcon Security werd gebruikt. De nieuwe locatie ligt net ten zuiden van Sint-Niklaas. Verder heeft Top Security een vestiging in Duitsland, die behalve Duitsland ook de landen Oostenrijk en Zwitserland bedient.

Gedeeld

Geef een reactie