Beveiliging nieuws

Onze partners

Seagate

JMB Groep

Akuvox

Bosch Security Systems

i-Pro

Paraat

Lobeco

Bydemes

EAL

SMC Alarmcentrale

Hikvision

Add Secure

VEB

Milestone

Nimo Dog Security

Trigion

Centurion

NIBHV

Top Security

Genetec

Multiwacht

ADI

Nimo Drone Security

Alphatronics

SmartCell

Explicate

2N

Traka ASSA ABLOY

OSEC

Oribi ID Solutions

Kiwa

ASSA ABLOY

Paxton

Dahua

Securitas

Eagle Eye Networks

VAIBS

Gold-IP

CardAccess

Unii

ARAS

Brivo

GFT

BHVcertificaat.online

NetworxConnect

Avigilon Alta

HID

Optex

Connect Security

Dero Security Products

Advancis

Hanwha Vision Europe

Service Centrale Nederland

G4S

Eizo

Sequrix

MPL

Uniview

Alarm Meldnet

De Beveiligingsjurist

Crown Security Services

RoSecure

ASIS

PG Security Systems

CDVI

Masset Solutions

VBN

VVNL

Koninklijke Oosterberg

Seris

IDIS

HD Security

CSL

VideoGuard

Ajax Systems

SmartSD

DZ Technologies

Regio Control Veldt

Secusoft

Nenova

20face

SOBA

Nominaties bekend van beste PKVW-bedrijven 2016

1 september 2016
Redactie
14:42

De Berkel Vesting, Danny Timmer Beveiligingen en Tegen Inbraak zijn genomineerd voor de PKVW-prijs 2016 voor het beste PKVW-bedrijf zonder personeel. Hooikaas B.V., Van Rumpt Specialisten, RUVO Inbraakbeveiliging en Zone 3 zijn genomineerd voor het beste PKVW-bedrijf 2016 met personeel.
De inzendingen kwamen via de certificerende instellingen. De jury heeft waar nodig aanvullende informatie gevraagd. Er zijn twee PKVW-prijzen voor beste PKVW-bedrijf: één voor het beste PKVW-bedrijf zonder personeel en één voor het beste PKVW-bedrijf met personeel. Voor beide prijzen is een aparte jury met een brede vertegenwoordiging vanuit zowel de overheid als het bedrijfsleven. Juryleden blijven ongeacht hun achtergrond de onafhankelijke rol vervullen en gezamenlijk maken zij een keuze.

Genomineerden
Uit alle inzendingen sprongen de volgende genomineerde bedrijven het meest in het oog: Berkel Vesting, Danny Timmer Beveiligingen, Tegen Inbraak, Hooikaas B.V., Van Rumpt Specialisten, RUVO Inbraakbeveiliging en Zone 3. Deze bedrijven voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • erkend zijn voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen
 • uitstekende kwaliteit van technisch advies en uitvoering
 • uitstekende kwaliteit van dienstverlening
 • uitstekend/innovatief/actief/creatief in kwaliteit van promotionele/marketing activiteiten met een duidelijke verbinding met en focus op het PKVW
 • productiviteit van het bedrijf.

Innovatie
Dit jaar is innovatie belangrijk. Innovatie is ook het thema van de Veilig Wonen Dag. Innovatie blijkt bijvoorbeeld uit innovatief met online marketing, innovatief met het creëren van netwerken waar business uit voort komt, innovatief door samenwerking te zoeken met andere vakmensen op het gebied van elektronica of klusbedrijven, of innovatief door samenwerking met gemeenten, corporaties of commerciële verhuurders.
Het aantal certificaten is niet leidend, ook gezien de regionale verschillen in subsidiemogelijkheden. Er wordt vooral gelet op de kwaliteit. Natuurlijk moet wel regelmatig een PKVW-certificaat verstrekt worden.
Tijdens de Veilig Wonen Dag op 14 september wordt aandacht aan deze voorbeeldbedrijven besteed. Hieronder vindt u alvast een korte samenvatting uit de jurybevindingen:

Genomineerde PKVW-bedrijven zonder personeel

 • De Berkel Vesting te Borculo is actief in zijn regio met een persoonlijke aanpak en neemt ruim de tijd voor klanten.
 • Danny Timmer Beveiligingen te Breukelen pakt zelf de voorlichting voortvarend op. In 2012 is hij al eerder genomineerd geweest.
 • Tegen Inbraakte Den Haag heeft een voorbeeldfunctie als het om promotie op de website gaat. Een vakkundige en no-nonsens benadering.

Genomineerde PKVW-bedrijven met personeel

 • Hooikaas B.V. te Papendrecht is een voorbeeld van hoe aannemersbedrijven het Politiekeurmerk Veilig Wonen omarmen en bij hun dienstverlening willen opnemen.
 • Van Rumpt Specialisten te Utrecht is actief in de subwerkgroep Beveiligingsrichtlijn van het CCV en stelt zich beschikbaar voor media.
 • RUVO Inbraakbeveiliging te Bovenkarspel was enkele jaren geleden initiator voor een regionaal telefoonnummer om alle PKVW-bedrijven in de regio onder de aandacht te brengen.
 • Zone 3 te Amsterdam kiest voor een breed werkveld en combineert het beveiligingswerk met een maatschappelijke taak.

Winnaar
De jury maakt op 14 september tijdens de Veilig Wonen Dag te Ede de winnaars bekend. De winnaars ontvangen € 750,-. Het gewonnen bedrag wordt gebruikt voor de preventie van woninginbraken of het bevorderen van veiligheid.
Aanmelden kan nog tot 8 september. Meer informatie over de jury en de Veilig Wonen Dag vindt u op de congressite.

Foto: Het Beveiligingscentrum

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner