Ondersteuning bij verzuim voor beveiligingsbedrijven

De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven en Berden & De Keyzer zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van verzuim- en arbeidsongeschiktheidsadvies voor de ruim 600 bij de VEB aangesloten beveiligingsbedrijven.

Middels het tekenen van de partner-toetredingsverklaring door Mieke Noordanus en Piet-Hein Berden krijgt Berden & De Keyzer de mogelijkheid om de ruim 600 bij de VEB aangesloten bedrijven te voorzien van advies op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid.
De VEB is een brancheorganisatie voor beveiligingsbedrijven. Met meer dan 600 aangesloten leden – particuliere beveiligingsorganisaties, installatiebedrijven en alarmcentrales door heel Nederland – wordt gezamenlijk gewerkt aan de missie om gegarandeerde kwaliteit te leveren op het gebied van beveiliging en veiligheid.
Als specialist op onder meer het gebied van inkomens- en zorgverzekeringen treedt Berden & De Keyzer op als ondersteunend verzekeringspartner van de VEB. Berden & De Keyzer helpt de aangesloten bedrijven met de inventarisatie van het verzuimrisico alsmede het arbeidsongeschiktheidsrisico van de ondernemer.

Deel dit artikel via: