Opleiding DHM binnenkort ook ’s avonds te volgen

Voor wie overdag geen tijd heeft, gaat SOBA Security Opleidingen vanaf 10 november de populaire post-hbo-opleiding DHM Security Management ook in de avonduren verzorgen. Na tien donderdagavonden en het nodige huiswerk kan het examen worden afgelegd.

De opleiding DHM (De Haagse Methodiek) Security Management® biedt een gefundeerde aanpak waarin alle actoren verbinding maken en waarin de securityprofessional zorgt voor het naadloos aansluiten van interne en externe maatregelen. Deelnemers leren een systematische aanpak om beveiligingsincidenten te beheersen en verantwoordelijk management mee te krijgen in de besluitvorming.
De post-hbo registeropleiding DHM Security Management® is in de eerste plaats bedoeld voor hen, die na hun opleiding op hbo- en/of academisch niveau enige jaren in de praktijk werkzaam zijn en in hun functie te maken hebben of krijgen met security. De registeropleiding is een aanrader bij uitstek voor degenen die zich willen bekwamen voor het register Manager of Security (MSec).

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: