Optex completeert FlipX-serie met Advanced

Deze unieke inbraakdetectoren in de FlipX-serie van Optex hebben een 180° draaibare lens en zijn daardoor voor smalle en brede detectie te gebruiken. De nieuwste variant, de FlipX Advanced, is ontworpen conform Grade 2 van de EN50136 en daarmee geschikt voor objecten in de middelhoge risicoklassen.

De pyro-elektrische sensor herkent de menselijke vorm en de speciaal ontworpen sferische lens voorkomt zwakke punten die potentiële indringers kunnen uitbuiten. Met geavanceerde SMDA-logica en een bolvormig lensontwerp staat de FlipX-serie met 3 modellen garant voor geavanceerde inbraakdetectie voor woningen en bedrijven, aldus Optex.

FlipX Standard
Voor het beveiligen van residentiële of kleine commerciële locaties is de FlipX Standard geschikt, onder andere dankzij de goede huisdiertolerantie en vermindering van onnodige alarmen. Het slanke design gaat op in de omgeving.

FlipX Professional
De FlipX Professional met Grade 3-detectie is bedoeld voor high risk locaties, zoals commerciële gebieden, datacentra, logistiek en banken. Deze biedt een extra groot detectiebereik en extra gevoeligheid, ook bij hogere temperaturen. De geavanceerde functies waarschuwen bij pogingen om de sensor te maskeren of te manipuleren.

FlipX Advanced
Het nieuwste model, de FlipX Advanced, is een Grade 2-detector voor het bewaken van commerciële en professionele locaties. Naast de functies van het FlipX Standaard-model heeft deze een groter detectiebereik. De Dual-Tech modellen zijn uitgerust met Tough Mod technologie, voor warme en vochtige klimaten.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: