Osec levert nu Palm-ID Pro handpalmscanner van Recogtech

Osec heeft de handpalmscanner Palm-ID Pro van Recogtech uitgebreid getest en vervolgens besloten om deze te gaan leveren. De distributeur zal installateurs helpen bij het integreren van deze biometrische lezer in toegangssystemen van onder andere Honeywell en Paxton.

De door Recogtech op de markt gebrachte Palm-ID Pro is in Nederland ontworpen en geproduceerd. Deze geavanceerde biometrische oplossing is gebaseerd op de beproefde PalmSecure-technologie van Fujitsu en is specifiek gericht op het onderscheiden van het aderpatroon in de handpalm. Door integratie met gangbare toegangssystemen mogelijk te maken, wordt de overstap naar geavanceerde biometrie toegankelijk en praktisch voor organisaties van elke omvang. De Palm-ID Pro geeft een output op basis van OSDP en Wiegand aan deurcontrollers van verschillende merken toegangsbeheersystemen.

Hoogwaardige beveiligingsmiddelen
Dankzij de samenwerking tussen Osec en Recogtech kunnen installateurs nu voor een hoogwaardige totaaloplossing en ondersteuning op één adres terecht. “De gezamenlijke inzet voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid belooft een veelbelovende toekomst voor klanten die vertrouwen op beveiligingsoplossingen van beide bedrijven”, aldus salesmanager Peter Vos. Volgens hem is het in de wereld van beveiliging cruciaal om toegang te hebben tot hoogwaardige, betrouwbare elektronische beveiligingsmiddelen. Salesmanager Richard Robert van Osec: “Het gemak en veiligheidsniveau van de Palm-ID Pro spreken ons enorm aan. Daarnaast is deze oplossing eenvoudig te integreren met de toegangssystemen van verschillende bekende merken die wij leveren.”

Deel dit artikel via: