PBT continueert samenwerking met VideoGuard

25 juni hebben PBT Telecom & Beveiliging en VideoGuard een verlengde samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze houdt in dat VideoGuard als value added distributor voor PBT de leverancier blijft van de oplossingen van Genetec en bijbehorende producten.

Beide bedrijven werken al enige jaren samen en dat tot grote wederzijdse tevredenheid. Marko Post, al bijna dertig jaar directeur/eigenaar van PBT Beveiliging en Telecom zegt voor VideoGuard te blijven kiezen vanwege de korte lijnen, het vermogen om snel te schakelen en de plezierige contacten met algemeen directeur Richard Nass en de in Genetec gespecialiseerde technici van VideoGuard.

Bijzondere tijden
VideoGuard levert de software van Genetec gebruiksklaar op de daarvoor benodigde hardware. PBT zorgt voor de verdere configuratie, waarbij de specifieke wensen van opdrachtgevers worden doorgevoerd. “Het zijn bijzondere tijden en dan is het goed om onze constructieve samenwerking ook formeel te continueren”, zegt Marko Post. “Het is bij VideoGuard altijd ‘een man een man, een woord een woord’ en daar houden wij van. We waarderen het hoe Richard Nass het bedrijf innovatief laat zijn en toekomstgericht denkt en we hopen dat dit met de huidige groei zo blijft.”

Nieuwe oplossingen
Richard Nass beschouwt PBT als een klant die zich richt op de toekomst. “Het is een zeer innovatief en ruimdenkend bedrijf dat bereid is om met relaties in innovatie te investeren. We zijn er trots op dat we PBT tot ons klantenbestand mogen rekenen en dat wij ondersteunend kunnen zijn zoals je dat van een value added distributor mag verwachten. Zo zie je een synergie ontstaan, waaruit ook weer nieuwe oplossingen voortkomen. Want ook een deskundig bedrijf als PBT kan tegen vraagstukken aanlopen, waar niet direct een antwoord voor is. Door dat te delen met ons, zie je dat we daar samen wél in slagen. Het verschaft PBT een steeds diepgaandere kennis over de Genetec-platforms, zoals OmniView en Synergis en dat zie je weer terug in de projectaanvragen die wij van PBT krijgen. Dan is het mooi om te zien hoe je beide sterker wordt door samen te werken.”

Deel dit artikel via: