Beveiliging nieuws

Onze partners

Boon Edam

CDVI

Gold-IP

Genetec

Paraat

Multiwacht

Dahua

Paxton

Sequrix

VAIBS

HD Security

CSL

Hanwha Vision Europe

Nimo Dog Security

Optex

Koninklijke Oosterberg

Akuvox

SOBA

Avigilon Alta

SmartSD

BHVcertificaat.online

Top Security

Dero Security Products

Nenova

GFT

Oribi ID Solutions

SmartCell

RoSecure

HID

Brivo

VideoGuard

ARAS

Hikvision

CardAccess

Masset Solutions

EAL

Ajax Systems

Explicate

Trigion

Add Secure

SMC Alarmcentrale

OSEC

VVNL

ADI

Lobeco

JMB Groep

Kiwa

20face

Securitas

Centurion

ASIS

VBN

NetworxConnect

Unii

Eizo

G4S

MPL

De Beveiligingsjurist

DZ Technologies

PG Security Systems

Seris

Service Centrale Nederland

Uniview

Regio Control Veldt

Connect Security

2N

Nimo Drone Security

Seagate

Milestone

ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

VEB

Bydemes

Traka ASSA ABLOY

i-Pro

Bosch Security Systems

Crown Security Services

NIBHV

Secusoft

Eagle Eye Networks

IDIS

Alphatronics

Advancis

PG Security Systems gaat alleen nog CCTV van Hikvision leveren

29 maart 2024
Redactie
15:09

PG Security Systems, sinds kort een dochteronderneming van de Fortus Group, kondigt formeel een strategische beslissing aan met betrekking tot haar portfolio van CCTV-producten voor de Benelux-markt. Deze beslissing houdt in dat het bedrijf zich uitsluitend zal concentreren op de distributie van Hikvision-oplossingen.

Deze weloverwogen beslissing is een duidelijke uiting van een gewenste strategische intentie van de gespecialiseerde groothandel in beveiligingsoplossingen. PG Security Systems, een gespecialiseerde groothandel van beveiligingsoplossingen in Ridderkerk, zal nu al haar expertise op het gebied van CCTV richten op Hikvision, een toonaangevende fabrikant van CCTV-systemen.
“Gezien de langdurige samenwerking die we hebben met Hikvision en het succes dat deze relatie heeft gebracht, was de beslissing geen moeilijke keuze en kijken wij zelfverzekerd uit naar wat deze nieuwe focus zal betekenen voor onze verkoopgroei”, zegt Mark Brophy, CEO van de Fortus Group.

Boeiende en enerverende tijd
Brophy: “De komende periode wordt een boeiende en enerverende tijd voor PG Security Systems en voor haar gewaardeerde klanten, aangezien we van plan zijn om op korte termijn meerdere beveiligingsoplossingen toe te voegen op het gebied van toegangsbeheer, brandveiligheid, op afstand professioneel monitoren van beveiliging, poortautomatisering en oplossingen ten aanzien van vergrendelingen en kluizen.”
Jun Xu, Hikvision Country BNL-manager: “We zijn blij en verheugd om onze samenwerking met PG Security Systems en Fortus in de Benelux nog meer te versterken en kijken daarmee uit naar vele jaren van toekomstig succes.”
De Fortus Group in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en de Benelux heeft zes hoofdsegmenten: CCTV, inbraakdetectie & alarmering, toegangscontrole, brandveiligheid, poortautomatisering en op afstand bewaken van diensten. Het bedrijf staat in Ierland op de eerste plaats met ongeveer 33% marktaandeel in de distributie van beveiliging. Fortus is een business-to-businessgroep die uitsluitend aan installatiepartners verkoopt

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

MPL

Wordt een partner