RBC Group neemt activiteiten SERIS Safety over

SERIS Nederland en RBC Group hebben besloten de activiteiten van de divisie Safety van SERIS in Nederland en alle personeelsleden werkzaam binnen deze divisie onder te brengen bij RBC Group.

brandweer RBCDeze divisie zal binnen RBC Group deel gaan uitmaken van de divisie Industriële & Maritieme Veiligheid. Sinds vorige week wordt de naam SERIS Safety in Nederland niet meer gevoerd en is het personeel van de Safety-afdeling van SERIS in dienst van RBC.

SERIS Nederland, gevestigd in Dordrecht en Amsterdam, is ontstaan uit een overname van diverse security en safety organisaties. Het bedrijf kan terugkijken op 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- & veiligheidsmarkt. De beslissing om de Safety activiteiten in Nederland onder te brengen bij RBC Group houdt in dat SERIS zich verder gaat focussen op de bedrijfsonderdelen Security, Facility, Consulting, Academy, Alarmcentrale, Video & techniek.

De in Rotterdam gevestigde RBC Group voorziet bedrijven en instellingen van strategisch advies over de meest uiteenlopende veiligheidsaspecten en het leveren van veiligheidsdiensten. Met de overname van het onderdeel van SERIS wordt de groei van de afgelopen jaren verder doorgezet.

RBC Group neemt de Nederlandse Safety Divisie over en deze zal binnen RBC Group deel gaan uitmaken van de divisie Industriële & Maritieme Veiligheid.

Deel dit artikel via: