Securitas Systems start Area Telecom & Energy

Securitas Systems heeft als eerste partij op de Europese beveiligingsmarkt een Area gestart die zich enkel en volledig richt op het marktsegment Telecom and Energy om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

In deze branche is een toenemende behoefte aan integrale beveiligingsplannen (de gecombineerde inzet van mensen en techniek) en behoefte aan inhoudelijke betrokkenheid bij het tot stand komen van deze plannen aldus Securitas Systems

De groeiende vraag naar beveiliging in deze branche wordt veroorzaakt door o.a. toenemende Europese regelgeving en invloeden van landelijke overheden, toenemende financi?le aansprakelijkheid en behoefte om de toegang van contracters tot technische gebouwen te reguleren.

De centrale factor bij zowel telecommunicatie- als energiebedrijven is de gecentraliseerde bewaking van technische infrastructuren en bijbehorende technische ruimtes en kasten. Daarnaast gaat het om de beveiliging van kantoorgebouwen en vitale productieprocessen. De beveiligingsoplossingen bestaan uit consultancy, beveiligingstechniek, alarmcentralediensten en beveiligingsdiensten zoals stationering en alarmopvolging door surveillanten.

Deel dit artikel via: