Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Explicate

De Beveiligingsjurist

Top Security

Bydemes

ADI

Optex

Regio Control Veldt

VBN

Eagle Eye Networks

VideoGuard

Add Secure

SOBA

Akuvox

Multiwacht

Seagate

Kiwa

Advancis

JMB Groep

Dero Security Products

VVNL

ARAS

NetworxConnect

NIBHV

DZ Technologies

Lobeco

Centurion

BHVcertificaat.online

ASSA ABLOY

Nenova

Bosch Security Systems

Connect Security

Brivo

Oribi ID Solutions

Milestone

Alphatronics

Trigion

HID

ASIS

Masset Solutions

VEB

20face

Sequrix

GFT

G4S

HD Security

2N

Crown Security Services

Unii

EAL

Alarm Meldnet

Ajax Systems

Eizo

SmartCell

Paraat

SMC Alarmcentrale

OSEC

Uniview

Paxton

CDVI

Seris

CardAccess

Hikvision

i-Pro

Service Centrale Nederland

CSL

Secusoft

Avigilon Alta

IDIS

Genetec

Nimo Dog Security

SmartSD

Hanwha Vision Europe

Traka ASSA ABLOY

Gold-IP

VAIBS

Securitas

PG Security Systems

RoSecure

Nimo Drone Security

Securitas verzorgt totaalbeveiliging voor FMO

23 maart 2012
Redactie
15:50

Vanaf april 2012 is Securitas verantwoordelijk voor de totale beveiliging van de Nederlandse Financierings-Maatschappij voor Ontwikkelingslanden N.V.(FMO) uit Den Haag.

Rolf Daalder en Vinz van EsMaandag 19 maart jl. tekenden Rolf Daalder (links) en Vinz van Es (rechts) namens beide partijen een contract voor vijf jaar.

FMO besteedt de volledige beveiliging uit aan Securitas. Dit betekent dat Securitas het beveiligingsvraagstuk uit handen neemt en bepaalt welke maatregelen en oplossingen noodzakelijk zijn om alle veiligheidsrisico’s af te dekken. Vinz van Es, CEO Securitas Nederland: ‘We werken al sinds januari 2003 voor FMO en leverden onder meer security hosts en surveillanten. De goede samenwerking en het opgebouwde vertrouwen maakten deze volgende stap mogelijk. Wij nemen nu de regie en ontzorgen hiermee de klant.’

In tegenstelling tot veel beveiligingscontracten was prijs niet het belangrijkste argument. Rolf Daalder Director ICT & Facility Services FMO: ‘We hebben ons bij de totstandkoming van de overeenkomst niet laten leiden door uurtarieven zoals veel andere bedrijven doen. We hebben gekeken naar wat de beste oplossing is voor ons complete veiligheidsvraagstuk.’

FMO vroeg Securitas de veiligheidsrisico´s van de organisatie in kaart te brengen en zal vanaf april onder meer het Security Management System van FMO gaan beheren. Van Es: ‘Op basis van de risico’s adviseren wij wat de beste oplossingen zijn. Dit kan bijvoorbeeld manbeveiliging zijn maar ook aanpassingen aan de omgeving van het gebouw. Daarbij coachen en trainen we het personeel geregeld.’ Securitas garandeert de veiligheid en monitort continu de risico’s. Met de verantwoordelijkheid voor de totaalbeveiliging is Securitas ook voor een deel aansprakelijk voor de gevolgen als het mis gaat. ‘Met het uit handen nemen van het beveiligingsvraagstuk komen natuurlijk ook extra verantwoordelijkheden. We streven in de toekomst steeds meer naar dergelijke samenwerkingsverbanden. Elke klant is namelijk anders en behoeft specifieke, op maat gemaakte oplossingen’, aldus Van Es.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner