Security Management stopt per 31 december

Uitgeverij Vakmedianet heeft het strategische besluit genomen om per 31 december 2020 te stoppen met het crossmediale platform Securitymanagement.nl. De (Covid-19) ontwikkelingen van dit jaar, maar ook de interne keuze om te focussen op een andere strategie, liggen ten grondslag aan dit besluit.

Security Management – en de voorlopers TBBS Nieuws en Preventie – zijn ruim vier decennia bekende titels geweest binnen de beveiligingsbranche. De laatste jaren verschenen nog acht print- en digitale edities per jaar én vond een toenemende verschuiving plaats naar online berichtgeving. Ook was Security Management actief met webinars en een jaarlijks congres in samenwerking met ASIS Benelux.

Einde aan een tijdperk
Volgens hoofdredacteur Arjen de Kort is een einde aan een tijdperk gekomen. Dat begon in 1976 met TBBS Nieuws, dat in 1983 werd voorgezet onder de naam Preventie, waarna in 1997 de titel Security Management werd geïntroduceerd. Volgens De Kort voor een branche die zich ontworstelde aan een wat suffig imago van mislukte politieagenten en sleutelboeren en zich ontwikkelde tot een professionele branche waarin inmiddels ‘high tech’ en cyber gemeengoed zijn. De Kort was 13 jaar hoofdredacteur van Security Management.

Deel dit artikel via: