Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Centurion

Oribi ID Solutions

Lobeco

ASIS

ASSA ABLOY

PG Security Systems

Service Centrale Nederland

Explicate

Paxton

Nimo Dog Security

Hanwha Vision Europe

VVNL

Milestone

JMB Groep

De Beveiligingsjurist

Akuvox

SmartSD

Nimo Drone Security

BHVcertificaat.online

Brivo

Avigilon Alta

Optex

RoSecure

Traka ASSA ABLOY

Uniview

Sequrix

G4S

DZ Technologies

NetworxConnect

Hikvision

HID

CDVI

Dero Security Products

Secusoft

Alarm Meldnet

SOBA

Crown Security Services

Seris

Add Secure

2N

20face

GFT

ADI

Connect Security

Trigion

Masset Solutions

SmartCell

CSL

VBN

Eizo

HD Security

Regio Control Veldt

Securitas

Paraat

Top Security

ARAS

Eagle Eye Networks

Multiwacht

Kiwa

Bydemes

Unii

Alphatronics

CardAccess

IDIS

EAL

NIBHV

Advancis

Ajax Systems

Bosch Security Systems

Gold-IP

Genetec

OSEC

SMC Alarmcentrale

VideoGuard

Nenova

Seagate

VAIBS

i-Pro

VEB

SPC connect 4.0 met multi-user management tool

30 november 2023
Redactie
06:40

SPC Connect 4.0 is de nieuwste upgrade van de innovatieve cloud based oplossing van Acre Security die volgens distributeur SmartSD inspeelt op de veranderende behoeften van het hedendaagse beveiligingslandschap. In deze nieuwe versie introduceert Vanderbilt een multi-user management tool.

De oplossing is ontworpen voor professionele installateurs van beveiligingssystemen en serviceproviders die op zoek zijn naar een veilige, krachtige en gebruiksvriendelijke cloudportal voor het bewaken, onderhouden en configureren van SPC-inbraakalarmsystemen.
Een van de belangrijkste functies van SPC Connect 4.0 is een bijgewerkte gebruikersinterface. Versie 4.0 van Acre Security introduceert een vernieuwde en bijgewerkte gebruikersinterface met een nieuwe structuur en een duidelijk overzicht. Nieuw zijn ook multi-site operations. Het serviceaanbod van de installateur is uit te breiden met de mogelijkheid om gebruikersgegevens te beheren voor meerdere SPC-controllers. Dat is ideaal voor winkels met meerdere locaties, maar ook voor universiteitscampussen met minder gebouwen, maar veel gebruikers per locatie.

Efficiënt gebruikersbeheer
De nieuwe versie zorgt voor efficiënt toezicht op gebruikers en naadloze gegevensintegratie en -onderhoud. Door een robuust gebruikersbeheersysteem te implementeren, kan de installateur ervoor zorgen dat de gebruikersgegevens clean en up-to-date zijn, waardoor de algehele systeemprestaties verbeteren. Individuele gebruikers krijgen specifieke rollen en verantwoordelijkheden toegewezen, waardoor ze naar behoefte toegang krijgen tot één of meerdere sites. Deze specifieke controle zorgt voor optimale beveiliging en verantwoording, terwijl gebruikers in staat worden gesteld om hun toegewezen taken effectief uit te voeren.

Waarom kiezen voor SPC Connect 4.0?
Kiezen voor SPC Connect betekent volgens SmartSD kiezen voor efficiëntie, meer zakelijke mogelijkheden en een snelle manier om geïnstalleerde SPC centrales te beheren en te onderhouden. Het vermindert de noodzaak voor tijdrovende bezoeken op locatie aanzienlijk, omdat installateurs activiteiten kunnen uitvoeren via beveiligde verbindingen op afstand. Dit alles met gebruik van de SaaS-infrastructuur van acre security, ontwikkeld en gehost in de EU en in overeenstemming met de nationale GDPR-richtlijnen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

SequriX

Wordt een partner