Stanley Security neemt CTI Security Helmond over

Stanley Security heeft beveiligingsbedrijf CTI Security uit Helmond overgenomen. Stanley Security wil zich met de overname versterken in die regio.

CTI SecurityCTI Security is installateur van beveiligingscamera’s en systemen voor toegangscontrole en inbraak- en brandbeveiliging. Het bedrijf heeft 22 werknemers.

Bij Stanley Nederland, onderdeel van Stanley Black&Decker, werken 170 mensen. Het bedrijf heeft vestigingen in Eindhoven (hoofdkantoor), Amsterdam en Zwolle. De nieuwe vestiging in Helmond blijft onder de nieuwe eigenaar gewoon door draaien.

Volgens Wim van Eijk, directeur en oprichter van CTI, is er een technologische revolutie gaande op het gebied van beveiliging. “Met vergaande integratie van systemen voor veiligheid, communicatie en gebouwbeheer, wordt security steeds meer IT. Bewaking op afstand, video-analyses en smartphone applicaties voor persoonlijke veiligheid spelen een steeds grotere rol. Die IT-gedreven regierol vraagt veel kennis en de schaalgrootte om te kunnen investeren. Stanley, een van de drie grote Nederlandse beveiligers, kan dat bieden.”

Henk Dibbets, Algemeen Directeur Stanley Security: “CTI is een kerngezond bedrijf met een mooi relatiebestand. Naast een kans voor Stanley om onze positie als full service security provider in Nederland verder te versterken, illustreert deze overname ook de Europese groeistrategie in security van het moederbedrijf.”

Deel dit artikel via: