Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nenova

Seagate

Crown Security Services

Genetec

Kiwa

PG Security Systems

Gold-IP

G4S

Advancis

Optex

ARAS

GFT

HID

Hanwha Vision Europe

CSL

Bosch Security Systems

Eagle Eye Networks

2N

Paxton

Regio Control Veldt

ASSA ABLOY

VAIBS

RoSecure

Multiwacht

ASIS

Service Centrale Nederland

Sequrix

Add Secure

VVNL

20face

Nimo Drone Security

De Beveiligingsjurist

SOBA

CDVI

Lobeco

NetworxConnect

Masset Solutions

VBN

SmartSD

Ajax Systems

Explicate

Uniview

Secusoft

IDIS

Avigilon Alta

Brivo

BHVcertificaat.online

Nimo Dog Security

Oribi ID Solutions

EAL

Akuvox

JMB Groep

VEB

Seris

Unii

Paraat

VideoGuard

DZ Technologies

SmartCell

Centurion

Traka ASSA ABLOY

NIBHV

Trigion

ADI

CardAccess

Eizo

Top Security

HD Security

Alarm Meldnet

OSEC

Hikvision

i-Pro

Milestone

Connect Security

Alphatronics

Dero Security Products

Securitas

SMC Alarmcentrale

Bydemes

Telindus installeert digitale inbraakbeveiliging bij NAVO

4 november 2005
Redactie
09:20

Telindus heeft een contract ondertekend met het agentschap C3 van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO). Door de overeenkomst installeert Telindus een Intrusion Prevention System in 20 NAVO-sites verspreid over 15 landen. De waarde van het contract loopt in de miljoenen.

Dit project betekent een belangrijke stap voorwaarts in het Key International Accountplan (KIA) van Telindus. De onderneming gaat in het kader van het contract haar uitgebreide kennis op het gebied van security, haar dienstennetwerk en haar globale aanwezigheid toepassen. Met haar KIA boekte Telindus reeds verschillende grote internationale successen met opdrachten voor security, netwerk-, videoconferencing & ICT-diensten in land-, zee- en luchtmachtomgevingen.

Met het uitrollen van Network Intrusion Prevention systems (IPS) op haar voornaamste sites wil de NAVO maatregelen nemen om haar netwerk te beschermen. Deze systemen worden ge?ntegreerd in het recent ge?mplementeerde Computer Incident Response Capability (NCIRC) van de NAVO. Network IPS-systemen zijn niet alleen in staat om verdacht verkeer binnen het netwerk te detecteren, ze kunnen ook onmiddellijk actie ondernemen om het binnendringen tegen te gaan of aanvallen af te weren.

Het gecentraliseerde managementsysteem, dat door Telindus werd ontworpen, is in staat om verschillende security events afkomstig uit verschillende sites in real-time te groeperen en met elkaar te correleren. Dat maakt dat de security-rapportering in een volgende fase veel sneller en geautomatiseerd zal verlopen. Nog later in het project zal Telindus security events afkomstig uit andere bronnen, zoals firewalls, routers of host-security agents, integreren in het centrale managementsysteem.

Telindus Group is een internationaal ICT-bedrijf dat netwerkgebaseerde oplossingen levert aan de zakelijke markt en de publieke sector. Als partner voorziet Telindus voorziet deze sectoren van veilige multimedianetwerken, ondersteund met management- en supportdiensten. Telindus behaalde in 2004 een omzet van 532 miljoen euro met een internationaal team van 2.200 werknemers aanwezig in 14 landen.

Link: www.telindus.nl

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner