Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Regio Control Veldt

2N

HD Security

Milestone

Hanwha Vision Europe

Seagate

VEB

Sequrix

Uniview

Explicate

Service Centrale Nederland

VVNL

HID

SmartSD

Trigion

VAIBS

Optex

Akuvox

OSEC

NetworxConnect

Seris

Lobeco

Advancis

Connect Security

Brivo

SOBA

Avigilon Alta

RoSecure

ASSA ABLOY

Oribi ID Solutions

CSL

Paxton

SMC Alarmcentrale

Kiwa

Dero Security Products

SmartCell

Nimo Drone Security

VideoGuard

ASIS

Securitas

Unii

CardAccess

Secusoft

Alphatronics

Masset Solutions

ADI

VBN

CDVI

Traka ASSA ABLOY

DZ Technologies

Genetec

Bosch Security Systems

NIBHV

Bydemes

De Beveiligingsjurist

G4S

Alarm Meldnet

Multiwacht

20face

Gold-IP

Ajax Systems

Nimo Dog Security

Crown Security Services

Hikvision

GFT

Paraat

JMB Groep

EAL

IDIS

Add Secure

Eizo

Top Security

BHVcertificaat.online

i-Pro

ARAS

Centurion

Eagle Eye Networks

PG Security Systems

Nenova

Trigion en Huisman slaan de handen ineen

3 februari 2023
Redactie
09:15

Sinds 1 februari 2023 vult Trigion opnieuw de beveiligingsvraag in voor haar Schiedamse buurman Huisman. Dit is een wereldwijde speler die zware constructies ontwerpt, fabriceert en onderhoudt op het gebied van duurzame energie. Trigion verzorgt de veiligheid op het terrein van Huisman.

In de periode voor 2015 gaf Trigion ook al invulling aan het beveiligingsvraagstuk van Huisman. Beide organisaties zijn dan ook goed bekend met elkaar. Echter is de vraag van toen wezenlijk anders dan die van nu. “Concreet willen wij met Trigion een veiligere omgeving voor Huisman creëren. Dit door te onderzoeken of wij de mensbeveiliging kunnen gaan versterken met de inzet van technologie”, aldus Esther Mannak, facility consultant bij Huisman. “Wat zijn de kansen op het gebied van mensbeveiliging en welke mogelijkheden zijn er voor Huisman met betrekking tot de inzet van systemen, sensoren, camera’s, beveiligen op afstand en andere slimme technieken. Dat gaan we echt samen ontdekken en daar kijken we enorm naar uit.”

Een andere kijk op beveiliging
Nick Geutjes, consultant integrale veiligheid bij Trigion, en collega’s staan op hun beurt te popelen om Huisman mee te gaan nemen in alle mogelijke oplossingen voor de toekomst. “Het bezoek dat Huisman in aanloop naar de nieuwe samenwerking bracht aan onze geavanceerde afdeling Monitoring & Respons bleek echt een doorbraak in het gesprek. Met eigen ogen de eindeloze mogelijkheden van beveiligen op afstand kunnen zien, inspireert en geeft stof tot nadenken over oplossingen voor de toekomst. Geweldig om met Huisman onze kennis en ervaringen te delen en samen de volgende stap te gaan zetten.”
Komende periode wordt de mensbeveiliging onder de hedendaagse standaarden van Trigion verder gecontinueerd en geprofessionaliseerd voor Huisman. Tegelijkertijd gaan beide partijen intensief met elkaar in gesprek om in kaart te brengen welke slimme, innovatieve technieken de beveiliging van Huisman nog efficiënter en beter gaan maken. Een samenwerkingsvorm die naadloos aansluit op een wereld waarin technologie een steeds grotere rol speelt, maar waarin de mens het verschil blijft maken en techniek daaraan ondersteunend is, aldus Trigion.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

Seagate

SequriX

Videoguard

Wordt een partner