Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Traka ASSA ABLOY

Dero Security Products

Securitas

RoSecure

VVNL

Add Secure

Hikvision

ASSA ABLOY

CardAccess

VAIBS

NetworxConnect

Multiwacht

Connect Security

De Beveiligingsjurist

Paxton

EAL

NIBHV

Gold-IP

Kiwa

Ajax Systems

VEB

SmartCell

Advancis

Nenova

Alarm Meldnet

Regio Control Veldt

PG Security Systems

Service Centrale Nederland

Oribi ID Solutions

2N

Unii

Milestone

Eizo

SMC Alarmcentrale

ADI

Seagate

OSEC

Avigilon Alta

Nimo Dog Security

ARAS

Top Security

Bosch Security Systems

VBN

Secusoft

IDIS

Brivo

Trigion

SmartSD

CSL

20face

DZ Technologies

BHVcertificaat.online

CDVI

Masset Solutions

G4S

Explicate

Akuvox

SOBA

Centurion

HID

Uniview

Alphatronics

Genetec

Eagle Eye Networks

JMB Groep

Lobeco

Sequrix

Nimo Drone Security

Bydemes

i-Pro

Hanwha Vision Europe

Crown Security Services

HD Security

Seris

Paraat

ASIS

Optex

VideoGuard

GFT

Trigion kiest softwareoplossing van SequriX

19 december 2023
Redactie
12:09

Trigion heeft gekozen voor de softwareoplossing van SequriX voor het digitaliseren van de objectbeveiligingsdiensten. Deze keuze markeert een stap vooruit in de operationele effectiviteit van Trigion en het waarborgen van kwaliteit naar klanten.

De afgelopen jaren heeft SequriX zich bewezen als een betrouwbare SaaS-oplossing voor beveiligingsbedrijven op het gebied van (alarm)automatisering, workforce management en bedrijfsoperatie. Trigion koos voor de softwareoplossing om zo de objectbeveiliging verder te digitaliseren én te  automatiseren. Hierdoor wordt papierloos werken de standaard, wat een belangrijke bijdrage biedt aan de efficiëntie, nauwkeurigheid en schaalbaarheid van de totale dienstverlening.

Kwaliteit met SequriX
Een belangrijk onderdeel in het keuzeproces voor Trigion was het waarborgen van kwaliteit en kunnen voldoen aan belangrijke normen en wetregelgeving. In SequriX vond het beveiligingsbedrijf een oplossing die op verschillende belangrijke vlakken ondersteunt. De softwareoplossing verbetert processen rondom het vastleggen van gegevens, biedt geautomatiseerde rapportages en maakt het mogelijk om altijd te werken conform contractafspraken. “Het team van SequriX speelt een belangrijke rol in het waarmaken van de hoge kwaliteit en de continue doorontwikkeling van ons platform voor de domeinen objectbeveiliging, retail en mobiele surveillance voor onze klanten. Het vertrouwen van Trigion is een prachtig compliment voor het team en ons product”, aldus Rogier de Mare,
managing director bij SequriX.

Digitale transformatie
De transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van processen, want het biedt inzichten voor een duurzame en toekomstbestendige manier van werken. Hierin staat de mens voor Trigion centraal: de medewerkers moeten maximaal tot hun recht komen. De software van SequriX biedt hierin een ondersteunende rol, want het zorgt voor een vereenvoudiging van processen en biedt medewerkers de rust om zich volledige te focussen op hun kerntaken. “Het is een mooie ontwikkeling in de digitale transitie waar we vanuit Trigion hard aan werken. SequriX levert een bijdrage aan de kwaliteit van dienstverlening bij de klant en die op een transparante web-based omgeving kan worden gekwantificeerd”, zegt regiodirecteur Paul Boumans van Trigion.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

SequriX

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner