Trigion waarschijnlijk nieuwe naam PreNed/Falck

Het lijkt er sterk op dat de nieuwe naam van PreNed/Falck, Trigion gaat worden. Op de website van domeinregistratie is te zien dat Facilicom Bedrijfsdiensten het domein trigion.nl heeft geregistreerd.


Op het prikbord van beveiliging startpagina was de naam gisteren al te lezen. Officieel is er nog niets bekend gemaakt door Facilicom. In fusienieuws van PreNed/Falck staat dat op 12 mei de nieuwe naam bekend wordt gemaakt, de dag ervoor op 11 mei krijgt het personeel de naam via een brief te horen. Het merkenbureau Novagraaf uit Amsterdam heeft de naam Trigion geregistreerd voor Facilicom op 24 februari 2006.

In juni werd bekend dat het Deense/Britse moederconcern Group 4 Securior Falck Nederland wilde verkopen aan Facilicom. De bedoeling was later dat Falck en PreNed op basis van gelijkwaardigheid werden samengevoegd onder een nieuwe naam. Het Van Dale Hedendaags Nederlands woordenboek komt niet met een betekenis voor Trigion. Het bedrijf met 6500 mensen en een geschat marktaandeel van 20 procent zal de naam Trigion ongetwijfeld betekenis gaan geven.

Eerder verschenen:
Overname Falck door Facilicom kan doorgang vinden
Facilicom bericht over aankoop van Falck Security & Services

Links: www.trigion.nlbeveiliging startpaginapermalink

Deel dit artikel via: