Beveiliging nieuws

Onze partners

MPL

SOBA

Crown Security Services

Seris

PG Security Systems

EAL

Boon Edam

Ajax Systems

Koninklijke Oosterberg

OSEC

Paxton

Explicate

Eizo

ARAS

Bosch Security Systems

Traka ASSA ABLOY

Paraat

Centurion

Lobeco

Securitas

CardAccess

VVNL

CDVI

Sequrix

Top Security

Genetec

Dero Security Products

BHVcertificaat.online

Optex

2N

ADI

Eagle Eye Networks

Bydemes

Advancis

G4S

NetworxConnect

Regio Control Veldt

Trigion

Oribi ID Solutions

JMB Groep

VBN

Service Centrale Nederland

Gold-IP

Dahua

Uniview

HD Security

Connect Security

ASSA ABLOY

Seagate

Kiwa

SMC Alarmcentrale

VideoGuard

Hikvision

Secusoft

Nimo Drone Security

VEB

Multiwacht

ASIS

Hanwha Vision Europe

i-Pro

SmartSD

Unii

CSL

Avigilon Alta

Masset Solutions

Add Secure

Milestone

RoSecure

VAIBS

De Beveiligingsjurist

HID

Akuvox

Nimo Dog Security

NIBHV

DZ Technologies

Alphatronics

SmartCell

IDIS

20face

Nenova

Alarm Meldnet

Brivo

GFT

VAIBS brengt AI-analytics voor elke bestaande IP-camera

27 maart 2024
Redactie
09:50

VAIBS helpt organisaties om informatie uit videobeelden om te zetten in bruikbare data. Dat doet het bedrijf door iedere (bestaande) IP-camera slim te maken met behulp van Video Artificial Intelligence. Hoe dat werkt wordt uitgelegd tijdens het FireSafety & Security Event in hal 7 op stand A.15.

VAIBS gebruikt hiervoor Vaidio: hét Video AI Analytics platform waarop dagelijks wereldwijd tienduizenden camera’s zijn aangesloten om objecten, personen, gedragingen, afwijkingen en patronen te detecteren. En dat gebeurt met ongekende snelheid en nauwkeurigheid, aldus de leverancier.
Dit alles doet VAIBS niet alleen. Want waar velen Artificial Intelligence (AI) nog als toekomstig potentieel zien, probeert dit bedrijf samen met installatie- en integratiepartners mensen te inspireren door deze technologie op een laagdrempelige manier toe te passen in de huidige praktijk. Hierdoor wordt AI beschikbaar en toegankelijk voor een breed publiek.

Vaidio automatiseert beveiligingstaken
Vaidio automatiseert beveiligingstaken en beschermt gebieden of gebouwen tegen indringers, onveilige situaties of andere ongewenste gebeurtenissen. Door het brede karakter, is het platform in te zetten in verschillende branches binnen de safety, security, retail, transport, logistiek, industrie en meer.
Vaidio biedt meer dan 35 AI Analytics standaard op één platform, op het gebied van intrusion detection, crowd management, people tracking, video search, rook- en branddetectie, shoplifting, valdetectie, verkeersmanagement en meer. Het platform integreert met ruim 35 vooraanstaande VMS-, NVR-, PSIM-systemen. Vaidio is volledig cameramerk onafhankelijk en daardoor in te zetten binnen de huidige beveiligingsinfrastructuur. En de hoge nauwkeurigheid van het platform zorgt voor een drastische daling van het aantal ongewenste meldingen in bijvoorbeeld meldkamers en alarmcentrales.

Uitbreiding op installatiediensten
Dagelijks werkt VAIBS samen met verschillende installateurs en system integrators die als partner het Vaidio-platform uitrollen bij klanten in binnen- en buitenland. RMEtech is daar een voorbeeld van. Deze installateur implementeerde Vaidio bij verschillende klanten, waaronder Storteboom. Weten hoe dat ging en wat de ervaring van RMEtech is met Vaidio? Lees het in dit artikel.
Wie benieuwd is geworden naar hoe Video AI Analytics een aanvulling kan zijn op installatiediensten of wat het kan betekenen voor klanten, kan daarover in gesprek gaan met de experts van VAIBS op stand A.15.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

MPL

Videoguard

Suricat

Wordt een partner