Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

G4S

Kiwa

Explicate

PG Security Systems

Multiwacht

Akuvox

Lobeco

CardAccess

Uniview

VAIBS

SmartCell

Secusoft

Milestone

Optex

Gold-IP

VVNL

Alphatronics

Nimo Dog Security

Ajax Systems

Crown Security Services

Unii

Regio Control Veldt

VEB

Sequrix

Paxton

i-Pro

De Beveiligingsjurist

Bosch Security Systems

JMB Groep

Hanwha Vision Europe

Service Centrale Nederland

Seagate

Top Security

Masset Solutions

EAL

Seris

Trigion

Nimo Drone Security

SMC Alarmcentrale

Securitas

Hikvision

Oribi ID Solutions

CDVI

BHVcertificaat.online

ASSA ABLOY

GFT

Connect Security

RoSecure

Avigilon Alta

VideoGuard

ADI

HID

DZ Technologies

NIBHV

HD Security

ASIS

Genetec

VBN

Nenova

SOBA

NetworxConnect

Advancis

20face

Bydemes

CSL

SmartSD

Eizo

Alarm Meldnet

Centurion

ARAS

Eagle Eye Networks

Paraat

Traka ASSA ABLOY

Dero Security Products

OSEC

Add Secure

IDIS

Brivo

2N

VAIBS technologiepartner van Entelec-PSIM Sky-Walker

7 december 2022
Redactie
18:09

VAIBS is de nieuwe technologiepartner van Entelec. Het uiteindelijke resultaat van deze samenwerking is een integratie tussen het Vaidio Video AI platform van VAIBS en Skywalker, het PSIM-systeem van Entelec. Door VAIBS als technologiepartner toe te voegen, is Entelec in staat haar klanten een bredere oplossing aan te bieden op het gebied van slimme cameraobservatie binnen de huidige software.

In beeldmateriaal zit enorm veel informatie die kan helpen om gebouwbeheer, brandveiligheid en incidentmanagement te optimaliseren. Door de toenemende vraag in de markt op het gebied van slimme cameraobservatie, was Entelec al langer op zoek naar een oplossing om haar PSIM-systeem Sky-Walker verder te verrijken. Met VAIBS heeft Entelec nu gekozen voor een lokaal aanwezige partner die ondersteunt op het gebied van Video AI Analytics.

Intelligente detectie
De integratie tussen Sky-Walker en Vaidio brengt het slim beheren en beveiligen van gebouwen, terreinen of omgevingen naar een hoger niveau. Met Vaidio is het namelijk mogelijk om specifieke personen, voertuigen, objecten of patronen automatisch te detecteren op basis van AI-algoritmen. En dat met een enorm hoge nauwkeurigheid, op het gebied van zowel beveiliging, als op het gebied van het monitoren van specifieke bedrijfsprocessen. Vaidio herkent ongewenste of onveilige situaties en genereert automatische meldingen binnen het Sky-Walkersysteem, zodat adequaat handelen mogelijk is.

Onderling vertrouwen en een high-end oplossing
Tijdens de kennismakingsgesprekken werd volgens Kasper van Kekem, commercieel directeur bij VAIBS, al snel duidelijk dat beide partijen elkaar goed konden vinden. Van Kekem: “Entelec is een familiair bedrijf, dat onderling vertrouwen met klanten en partners koestert. De klantvraag staat daarbij altijd centraal. Zowel Sky-Walker als het Vaidio-platform bieden een brede basis, die met een bepaalde mate van customizing altijd aansluit op de specifieke situatie van de klant. Dat past perfect bij elkaar. Dat is ook de reden dat het zo goed klikt.”

Intensieve testperiode
Wat volgde was een intensieve testperiode van zowel de nauwkeurigheid van Vaidio zelf als de integratie met Sky-Walker. En met succes. Van Kekem: “Door gezamenlijk op te trekken kunnen we met trots zeggen dat er een high-end oplossing is ontstaan die het beste uit beide systemen naar bovenhaalt. Op deze manier kunnen we de klanten van Entelec echt een meerwaarde bieden.”
Ook Jeroen Blom, international sales & business development manager bij Entelec, is blij met de samenwerking. Blom: “Bij Entelec zien we een enorme vraag onder onze klanten om AI-events te ontvangen binnen het Sky-Walker Platform. In VAIBS hebben we een enorm sterke technologiepartner gevonden om dit te realiseren.”

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner