Vaidio nu volledig aangesloten op Advancis WinGuard

Bij de ontwikkeling van het Vaidio-platform, vindt de fabrikant het belangrijk dat de open structuur altijd centraal staat. Op deze manier blijft integratie met andere software- en hardware-systemen mogelijk. Het aantal technology-partners breidt dan ook gestaag uit. Onlangs werd de integratie met het WinGuard-platform van Advancis gerealiseerd.

Sinds 1994 voorziet Advancis de beveiligings-, veiligheids- en gebouwenbeheerindustrie van haar flexibele en open command & control systeem WinGuard PSIM. Daarbij zet Advancis zich in voor een open architectuur en leveranciersneutraliteit. Dit biedt klanten keuzevrijheid en de mogelijkheid om 3rd-party systemen van alle types te verenigen in één enkele beheerapplicatie die verbeterde beveiliging en grotere systeemefficiëntie biedt. WinGuard verlaagt ook de operationele kosten en biedt een snel rendement op investering.

Real-time detectie en alerts in één platform
De integratie tussen Vaidio en WinGuard zorgt ervoor dat eindgebruikers alle meldingen die Vaidio genereert realtime in het PSIM-platform ontvangen. Vaidio-alerts kunnen efficiënt worden beheerd binnen WinGuard, om daar vervolgens verschillende vastgestelde workflows voor op te zetten.
De alerts die via een state-of-the-art API-integratie rechtstreeks doorgeschoten worden naar WinGuard, omvatten: inbraakdetectie, personen- en voertuigtelling, gezichts- en kentekenherkenning, voertuigmerk en -model, loitering, crowddetectie, persoonlijke beschermingsmiddelen, wapen-, rook- en brandherkenning en meer.

Uitgebreidere informatie is telefonisch of via de mail te verkrijgen.

Deel dit artikel via: