Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Explicate

Connect Security

G4S

Advancis

JMB Groep

Multiwacht

Nenova

Hanwha Vision Europe

Securitas

IDIS

DZ Technologies

Add Secure

Secusoft

Lobeco

De Beveiligingsjurist

i-Pro

Oribi ID Solutions

Eagle Eye Networks

EAL

Eizo

SmartSD

Paxton

ADI

20face

Genetec

Brivo

Crown Security Services

HID

RoSecure

SOBA

Seagate

Dero Security Products

Akuvox

HD Security

Gold-IP

VAIBS

NIBHV

PG Security Systems

Traka ASSA ABLOY

Avigilon Alta

OSEC

Hikvision

Alphatronics

CardAccess

CSL

2N

Regio Control Veldt

Alarm Meldnet

ASIS

Kiwa

ASSA ABLOY

Optex

NetworxConnect

Sequrix

Seris

VVNL

Bydemes

Bosch Security Systems

Centurion

Service Centrale Nederland

Unii

Masset Solutions

Milestone

Ajax Systems

ARAS

SmartCell

Nimo Drone Security

VBN

BHVcertificaat.online

Uniview

Trigion

SMC Alarmcentrale

Top Security

VEB

Nimo Dog Security

GFT

VideoGuard

CDVI

Paraat

Veiligheidsdag in Hoofddorp

1 oktober 2017
Redactie
15:31

Hoe worden slachtoffers uit een autowrak verwijderd? Wat zijn de gevolgen van het blussen van de vlam in de pan? Hoe werkt een AED set? En hoe kun je in een noodsituatie ongedeerd uit de veiligheidsgordel komen? Dit alles werd gedemonstreerd tijdens de Veiligheidsdag in Hoofddorp.

Doel van de Veiligheidsdag is het burgers zelf laten ontdekken wat zij kunnen doen om hun veiligheid thuis en daarbuiten te vergroten.

Tussen 12 en 17 uur lieten onder andere de Brandweer, het Rode Kruis, Dutch Rescue Dogs en Veilig Verkeer Nederland demonstraties zien en gaven zij informatie aan het publiek.

De Veiligheidsdag was de aftrap van de Veiligheidsmaand in Hoofddorp Winkelstad en werd feestelijk geopend door burgemeester Weterings met de uitreiking van de 4e Ster Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit keurmerk helpt ondernemers, gemeenten, politie en brandweer om samen de veiligheid in winkelgebieden en op bedrijventerreinen te verbeteren.

Hoofddorp Winkelstad behoort tot één van de beste winkelgebieden in Nederland met circa 170.000 bezoekers per week. Een schoner, heler en veiliger winkelgebied is daarbij één van de belangrijkste basisvoorwaarden. Daarom organiseren de ondernemers al jarenlang regelmatig de Veiligheidsmaand. Ook dit jaar worden in oktober weer tal van activiteiten georganiseerd om dit te benadrukken.

Pin en Win
Met de actie ‘Pin, Nomineer en Win!’ draait het om nog veiliger en vriendelijker winkelen. Van 1 tot en met 28 oktober maakt elke klant die met een pinpas een aankoop doet bij één van de ondernemingen in Hoofddorp Winkelstad kans op mooie prijzen. Wegens groot succes in voorgaande jaren wordt deze consumentenactie dit jaar opnieuw georganiseerd in Hoofddorp Winkelstad, met meerdere mooie hoofdprijzen waaronder een elektrische fiets!

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner