Verbeterde software voor IP-intercoms van 2N

Het in IP-intercoms gespecialiseerde 2N heeft de zoegenoemde IP Eye Application vernieuwd. Dit is een programma waarmee eenvoudig veel extra functies aan de intercoms zijn toe te voegen, aldus SmartSD, dat 2N in Nederland en België vertegenwoordigt.

Behalve dat nieuwe functies zijn toegevoegd is ook het programma zelf vernieuwd. Het ziet er volgens de fabrikant nu mooier uit, is gebruiksvriendelijker en beter beveiligd dan voorheen. Tot de nieuwe functies behoort de mogelijkheid om het beeld van een externe camera te laten weergeven. Als iemand aanbelt, kan de camera van de intercom worden gebruikt, maar ook een externe camera. Hiermee is bijvoorbeeld te zien of degene die aanbelt alleen is.

Technische meldingen
Een andere noviteit is het doorsturen van systeemberichten naar een technische dienst of installateur. Als het apparaat kuren vertoont, hoeft niet direct iemand langs te komen, maar kan de leverancier in zijn eigen bedrijf de systeemmeldingen bekijken en zien of hij het probleem op afstand kan oplossen. Het communicatieprotocol hiervoor, TLS, is verbeterd in de laatste versie en heeft onder andere een strengere beveiliging gekregen.

Bel voor meer informatie met: +31 (0)76 579 25 77

Deel dit artikel via: