Beveiliging nieuws

Onze partners

Seris

Ajax Systems

Lobeco

Nimo Drone Security

Connect Security

Top Security

Traka ASSA ABLOY

NIBHV

BHVcertificaat.online

GFT

EAL

ADI

Avigilon Alta

RoSecure

ASIS

VVNL

OSEC

20face

Bydemes

Uniview

Optex

2N

Nenova

ARAS

ASSA ABLOY

NetworxConnect

Unii

Seagate

Masset Solutions

Secusoft

Trigion

Koninklijke Oosterberg

Dero Security Products

Oribi ID Solutions

MPL

Hikvision

Alphatronics

Crown Security Services

Paxton

PG Security Systems

Gold-IP

IDIS

Genetec

SMC Alarmcentrale

G4S

Service Centrale Nederland

JMB Groep

i-Pro

SmartCell

Eagle Eye Networks

Paraat

Boon Edam

Dahua

De Beveiligingsjurist

DZ Technologies

VBN

CDVI

HID

Sequrix

Akuvox

VAIBS

Nimo Dog Security

Brivo

Securitas

Regio Control Veldt

HD Security

CardAccess

Eizo

Bosch Security Systems

VEB

Multiwacht

SOBA

Alarm Meldnet

CSL

Hanwha Vision Europe

Explicate

Centurion

Milestone

Kiwa

Add Secure

VideoGuard

Advancis

SmartSD

Vergemakkelijking van naleven veiligheidsvoorschriften

27 maart 2024
Redactie
10:07

LogboekenOnline®, winnaar van de landelijke Innovatieprijs Brandveiligheid in 2013, is een veelzijdig platform dat bedrijven en onderhoudspartijen ondersteunt bij installatiebeheer. Tijdens het FireSafety & Security Event wordt in hal 6 op stand G.25 gedemonstreerd op welke wijzen LogboekenOnline veiligheidsorganisaties kan ondersteunen.

 

Met modules voor legionellabeheer en onder andere brandmeldinstallaties kunnen organisaties niet alleen documentatie beheren, maar ook praktische taken uitvoeren, zoals OP-taken, het jaarlijks onderhoud en bijvoorbeeld temperatuurmetingen. Ook kan er op eenvoudige wijze een eigen checklist worden gemaakt voor bijvoorbeeld de inbraak meldinstallatie. Als dé leverancier van alle denkbare digitale logboeken zoals BHV of inbraak, biedt het platform gebouwbeheerders en onderhoudspartijen in één oogopslag inzicht in de onderhoudsstatus van installaties maar ook belangrijke statistieken zoals storingen, waardoor preventieve of correctieve maatregelen genomen kunnen worden. De onderhoudspartijen worden gekoppeld aan het installatielogboek en zij zorgen voor de correcte invulling. Doordat de verplichte documenten overzichtelijk in LogboekenOnline wordt bewaard, heb je er ‘geen omkijken meer naar’. Dit alles maakt LogboekenOnline® een essentiële partner voor een efficiënt beheer van veiligheidsvoorschriften en installaties, waardoor de veiligheid van bezoekers en personeel meer dan ooit gewaarborgd is.

LogboekenOnline®, is winnaar Innovatieprijs Brandveiligheid 2013, is installatiemerk en installateur onafhankelijk, biedt meer dan 125 installatielogboeken, werkt conform NEN-normen of maatwerk, biedt inspectie m.b.t. QR-code, is één systeem voor installateurs, technische dienst en BHV-organisatie en biedt een totaaloverzicht voor facilitair en management.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

MPL

Wordt een partner