Verkiezingen Handhaving en Toezicht weer van start

De Verkiezingen Handhaving en Toezicht zijn weer van start gegaan. Wie betrokken is bij een innovatief project dat bijdraagt aan het publieke belang, kan zich voor 1 februari aanmelden op www.verkiezingenhandhavingentoezicht.nl en kans maken op de innovatieprijs van 2024.

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), de Inspectieraad en beroepsvereniging Vide organiseren tweejaarlijks de Verkiezingen Handhaving en Toezicht om innovatie in het vak van toezicht en handhaving te stimuleren. Wie trots is op de resultaten van zijn of haar innoverende project binnen toezicht en handhaving, kan dit aanmelden om kans te maken op de innovatieprijs van 2024. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs te winnen. Beide prijzen worden op het Toezichtfestival in juni 2024 uitgereikt. Het gaat daarbij niet alleen om een mooie trofee, maar ook om een geldbedrag om de overwinning te vieren.

Festivalprijs
Nieuw dit jaar is de festivalprijs. De vakjury nomineert vijf projecten die kans maken op deze prijs. Van deze projecten wordt een professioneel filmpje gemaakt dat getoond wordt tijdens het Toezichtfestival. Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete project en zo bepalen wie er met de wisselbeker naar huis gaat.
Of het project nu technisch vernieuwend is of juist vernieuwing brengt op het gebied van samenwerking, cultuur of gedrag; alle innovaties binnen toezicht en handhaving zijn welkom.

Deel dit artikel via: