Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

ADI

VideoGuard

Hikvision

Securitas

Akuvox

Lobeco

Optex

Explicate

Sequrix

G4S

Nimo Dog Security

HD Security

Dero Security Products

Seagate

ARAS

Ajax Systems

Kiwa

Masset Solutions

Milestone

HID

Oribi ID Solutions

BHVcertificaat.online

Regio Control Veldt

CDVI

ASIS

CardAccess

Seris

2N

SMC Alarmcentrale

PG Security Systems

Brivo

VVNL

Service Centrale Nederland

Paraat

Nimo Drone Security

GFT

Trigion

Uniview

OSEC

Centurion

Top Security

CSL

SOBA

Multiwacht

Connect Security

RoSecure

VBN

JMB Groep

i-Pro

Nenova

NIBHV

SmartCell

Advancis

Avigilon Alta

NetworxConnect

Alphatronics

Gold-IP

20face

SmartSD

Unii

Paxton

VAIBS

Hanwha Vision Europe

Secusoft

Crown Security Services

Bosch Security Systems

De Beveiligingsjurist

Eizo

ASSA ABLOY

EAL

VEB

DZ Technologies

Eagle Eye Networks

Alarm Meldnet

Add Secure

IDIS

Bydemes

Genetec

Traka ASSA ABLOY

Winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum kiest Trigion voor beveiliging

21 augustus 2018
Redactie
12:09

Het Utrechtse winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum (LRC), met 130 winkels en ruim 700 appartementen, heeft voor Trigion gekozen om ervoor te zorgen dat de verwachte zeven tot negen miljoen bezoekers per jaar er prettig en veilig kunnen winkelen.

Zowel het parkeren van de bewoners en bezoekers, als de bevoorrading van winkels in Leidsche Rijn Centrum gebeurt grotendeels ondergronds. Vrachtwagens kunnen de expeditiestraat rechtstreeks bereiken via een parallelrijbaan vanaf de A2 en vormen zo geen overlast voor het winkelend publiek. Een unieke situatie voor Nederland, die wel bijzondere eisen stelt aan de (verkeers)veiligheid.

Brede dienstverlening
Om aan die eisen te voldoen werden alle medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het creëren van veiligheid in de ondergrondse expeditiestraat speciaal hiervoor opgeleid. Vastgoedadviseur Colliers International, namens eigenaar a.s.r. , de beheerder van het winkel- en wooncomplex, benaderde consultant beveiliging Eric van der Meer van Trigion hiervoor in juni 2017. De contacten tussen Trigion en Colliers zijn al jaren goed. Reden voor Colliers om in het voorjaar van 2018 opnieuw een beroep te doen op Trigion bij de volgende fase in de ontwikkeling van het nieuwe woon- en winkelcomplex. Naarmate de bouw vorderde veranderden de risico’s en de veiligheidsbehoefte, zodat het beveiligingsconcept in co-creatie met Trigion evolueerde.

Integraal pakket
Dit resulteerde vanaf de officiële opening op 16 mei jl. uiteindelijk in een nagenoeg volledig integraal pakket aan diensten voor het LRC, van servicecoördinatoren voor het toezicht op de laad- en losplekken tot brandwachten en verkeersleiders ter ondersteuning van de technische systemen gedurende de eerste drukte na de opening van het centrum.
Inmiddels coördineert Trigion zowel de bovengrondse veiligheid in het winkelcentrum als de ondergrondse veiligheid in de expeditiestraat en de parkeergarages.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner