Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Bosch Security Systems

Sequrix

OSEC

PG Security Systems

Lobeco

Uniview

CDVI

Paraat

GFT

SOBA

Regio Control Veldt

G4S

DZ Technologies

RoSecure

Traka ASSA ABLOY

Milestone

Connect Security

Nimo Drone Security

De Beveiligingsjurist

SmartCell

Masset Solutions

VEB

NIBHV

HID

Seris

Top Security

CSL

BHVcertificaat.online

Akuvox

Securitas

VAIBS

i-Pro

EAL

ADI

Add Secure

Brivo

SMC Alarmcentrale

2N

Optex

ASIS

VBN

Centurion

Eizo

Service Centrale Nederland

CardAccess

Bydemes

Seagate

Hikvision

NetworxConnect

ASSA ABLOY

ARAS

Paxton

Multiwacht

Hanwha Vision Europe

Alarm Meldnet

Oribi ID Solutions

Crown Security Services

HD Security

Gold-IP

IDIS

Avigilon Alta

Nimo Dog Security

Genetec

Kiwa

Trigion

VideoGuard

Ajax Systems

SmartSD

Advancis

Unii

Dero Security Products

Alphatronics

20face

Nenova

JMB Groep

Explicate

Secusoft

Eagle Eye Networks

VVNL

Veel belangstelling voor SaaS-oplossing van Genetec

12 april 2024
Redactie
15:53

Tijdens het FireSafety & Security Event was het een drukte van belang bij de stand van Genetec. De bezoekers konden daar alvast informatie inwinnen over de nieuwste SaaS-oplossing van de fabrikant, Security Center SaaS. Deze cloudgebaseerde innovatie werd op dezelfde dag aan de andere kant van de Atlantische Oceaan in Las Vegas gelanceerd tijdens ISC West.

Bob van Keulen, regional salesdirector Benelux & Nordics, stond tijdens de beurs veel geïnteresseerden te woord over de cloudgebaseerde innovatie Security Center SaaS: “We merken dat er veel belangrijkstelling is voor een schaalbaar, open en uniforme software-as-a-service oplossing voor fysieke security. Veel bedrijven in andere sectoren hebben de overstap naar de cloud al gemaakt en de fysieke security markt heeft nu ook echt behoefte aan zo’n ontwikkeling.”
Genetec sprak tijdens Firesafety & Security veel securityprofessionals die bezig zijn met de overstap naar de cloud of hybride willen werken. Bob van Keulen: “Zij willen niet langer gebonden zijn aan merkgebonden as a service-oplossingen of as a service-oplossingen met te weinig features, die onnodig dwingen tot een keuze tussen alles on-prem of alles in de cloud. Security Center SaaS is hierop het antwoord.”
Security Center SaaS combineert moeiteloos toegangsbeheer, videomanagement, forensische zoekmogelijkheden, monitoring van fysieke of digitale ongeautoriseerde toegang, automatisering en vele andere geavanceerde beveiligingsmogelijkheden.
Security Center SaaS kan naadloos gekoppeld worden aan bestaande on-premises beveiligingsapparatuur en -infrastructuur. Ook access control devices en camera’s die niet cloud-ready zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op Security Center SaaS met behulp van Genetec edge appliances.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner