Beveiliging nieuws

Onze partners

Alarm Meldnet

DZ Technologies

OSEC

Uniview

MPL

Eizo

Sequrix

Eagle Eye Networks

IDIS

Lobeco

Unii

Paxton

Bosch Security Systems

Ajax Systems

PG Security Systems

Multiwacht

Nenova

CardAccess

Nimo Drone Security

Akuvox

VideoGuard

SmartCell

Seris

Dero Security Products

Milestone

VEB

Centurion

ADI

2N

Hikvision

BHVcertificaat.online

Top Security

VVNL

ASSA ABLOY

Seagate

Crown Security Services

VBN

ASIS

Masset Solutions

Oribi ID Solutions

Gold-IP

De Beveiligingsjurist

JMB Groep

i-Pro

Alphatronics

SmartSD

Regio Control Veldt

20face

Explicate

Paraat

HID

Securitas

Bydemes

Optex

Service Centrale Nederland

Brivo

SMC Alarmcentrale

VAIBS

HD Security

NetworxConnect

NIBHV

Add Secure

Connect Security

Nimo Dog Security

Secusoft

CDVI

Advancis

Traka ASSA ABLOY

Genetec

Kiwa

RoSecure

Avigilon Alta

Hanwha Vision Europe

GFT

G4S

ARAS

CSL

Trigion

EAL

SOBA

G4S en SecurCash starten implementatie activiteiten GSN

7 januari 2015
Redactie
09:13

G4S en SecurCash zijn begonnen met de uitrol van de implementatie activiteiten van GSN, waaronder het werven van nieuw personeel.

Beide partijen zijn als het gevolg van het winnen van de Europese aanbesteding vanaf 2015 verantwoordelijk voor het transport, de servicing en het automatenonderhoud van het landelijke netwerk van de drie grootste banken van Nederland.
GSNHet is voor het eerst dat de grootbanken alle werkzaamheden rond de servicing en het onderhoud van alle 10.000 geldautomaten via GSN volledig uitbesteden. Sinds 2011 zorgt GSN ervoor dat het chartale geld voor drie grootbanken in Nederland wordt geteld en gedistribueerd. Hiermee beslaan de drie grootbanken ongeveer negentig procent van de bancaire markt. Waarde transporteur Brink’s verloor hierdoor eerder Rabobank als grootste klant. Vanwege de reorganisatie verliezen 650 Brink’s-medewerkers hun baan.
Geldwagen G4SIn totaal wordt door G4S en SecurCash een werkgelegenheid gecreëerd voor ongeveer 200 arbeidsplaatsen, waarvan er op dit moment nog 135 vacant zijn. Bij de werving van personeel zijn medewerkers van Brinks nadrukkelijk uitgenodigd om op de openstaande vacatures te solliciteren, waarbij bij gelijke geschiktheid de voorkeur gegeven zal worden aan Brinks medewerkers. G4S en SecurCash moeten de boel uiterlijk 30 juni 2015 geregeld hebben.
Geldtransporteur Brink’s heeft branchegenoten GSN, G4S en SecurCash dinsdag opnieuw uitgenodigd voor overleg over het in dienst nemen van zijn overtollige personeel. De vakbonden eisen dat Brink’s zo veel mogelijk mensen naar nieuw werk begeleidt. Tot nu toe hebben pogingen om dit te realiseren niet tot resultaat geleid.
Volgens Brink’s is het in de beveiligingsbranche bij contractwisselingen gebruikelijk, en in de cao Particuliere Beveiliging vastgelegd, dat werknemers van de oude naar de nieuwe contracthouder overgaan. Door het overnemen van personeel door branchegenoten ontstaat er volgens Brink’s ook meer financiële ruimte binnen het sociaal plan voor medewerkers voor wie geen nieuwe banen zijn.
Eerder verschenen: G4S breidt wagenpark uit met 30 geldwagens

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

MPL

Seagate

Videoguard

Wordt een partner