Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Advancis

Genetec

Sequrix

i-Pro

CDVI

Paxton

Top Security

NIBHV

NetworxConnect

SMC Alarmcentrale

Nimo Dog Security

De Beveiligingsjurist

Regio Control Veldt

RoSecure

Optex

Dero Security Products

Addvals

Addvals is producent en leverancier van AppVision. Dat is een platform voor het beheer van beveiligingsinstallaties van diverse merken. Met het platform zijn ook andere gebouwgebonden installaties eenvoudig via één interface te beheren.

Profiel
Bedrijfsnieuws
Productnieuws
Case Studies
Vacatures

Als softwaredistributeur met toegevoegde waarde levert en ontwikkelt Addvals integratie- en supervisiesoftware voor beveiligings- en gebouwbeheersystemen. Doel van het bedrijf is om gebouwen doelmatiger en efficiënter te maken door verschillende installaties in het gebouw integraal te laten samenwerken.

De geboden softwareoplossing AppVision is open en flexibel en in staat om meerdere technieken en meerdere protocollen samen te voegen in één enkele interface. Dat werkt efficiënt en gebruiksvriendelijk.

AppVision is gebouwd met behulp van de open architectuurprincipes en ondersteunt open industriestandaarden om implementatieflexibiliteit te garanderen. Het platform is modulair, eenvoudig te implementeren in heterogene omgevingen en stelt eindgebruikers in staat volledig onafhankelijk te worden van single source-fabrikanten.

Naast open industriestandaarden zoals BACnet, Modbus, KNX, OPC, SNMP, XML enz. bevat AppVision al ruim 200 drivers om de integratie van elektronische beveiligingsapparatuur van bekende fabrikanten mogelijk te maken. Andere producten kunnen met behulp van de beschikbare API geschikt worden gemaakt.

Partners weten dat AppVision™ de marktleidende PSIM-oplossing is die ongeëvenaarde functies, flexibiliteit en waar voor het geld biedt.
Tegenwoordig is AppVision™ op meer dan 3.800 locaties wereldwijd geïmplementeerd.

Contact

Machelen (België)
+32 2 256 79 53

Bedrijfsnieuws

Geselecteerd werk

Vlog

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner