Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Multiwacht

Nimo Drone Security

JMB Groep

ADI

i-Pro

VBN

CDVI

Paraat

BHVcertificaat.online

Seagate

Unii

Bosch Security Systems

Hikvision

ARAS

NIBHV

Regio Control Veldt

Regio Control

Regio Control is een veelzijdig beveiligingsbedrijf met een groot aantal diensten. Het bedrijf beschikt over een eigen videotoezichtcentrale, verzorgt objectbeveiliging, mobiele surveillance, evenementenbeveiliging en transportbegeleiding. Ook kan de klant gebruik maken van projecteringsdeskundigen, preventiemedewerkers, bedrijfshulpverleners, brandwachten en verkeersregelaars.

Profiel
Bedrijfsnieuws
Productnieuws
Case Studies
Vacatures

Regio Control is een zeer moderne organisatie die alle kennis en kunde in eigen huis heeft. Voornamelijk de regio Noord-Holland wordt met beveiliging bediend. Maar ook daarbuiten zijn er diverse projecten en objecten die onder de vleugels van het bedrijf vallen. Hiervoor wordt samengewerkt met lokale partijen voor eventuele opvolging van alarmen. Samenwerking is de manier om nog beter klanten te kunnen bedienen, zeker als deze meerdere locaties in Nederland hebben.

Geschiedenis
Het begon allemaal in 1995 toen Pé Veldt na werkzaam in de bouw een carrièreswitch maakte. Hij werd beveiligingsbeambte en kwam bij verschillende beveiligingsbedrijven terecht. Zo was hij actief in heel Noord Holland. Samen met zijn echtgenote Amber maakte hij toen de plannen voor een eigen bedrijf. Op 1 april 1997 schreven zij Regio Control in bij de KvK en op 1 december 1997 begon het bewakingsbedrijf in de woonkamer van oprichters Pé en Amber Veldt, in een ruimte van 1,75 meter bij 3,80 in Hoogwoud.

Stolpen
Na vijf jaar werd de woonkamer te klein voor alle bewakingsactiviteiten en werd er verhuisd naar een monumentale stolpboerderij aan de Breestraat 2 in Opmeer, gelegen naast de A.C. de Graafweg. Het pand bestaat uit twee met elkaar verbonden stolpen, waar het gezin Veldt met drie kinderen ging wonen met aangrenzend de alarmcentrale met videobewaking. Het nieuwe pand van Regio Control voldeed aan de hoogste veiligheidseisen en kreeg als eerste in Nederland het A1-Certificaat uitgereikt. De surveillanten waren herkenbaar aan de rode jas en hielden ook toezicht bij scholen en evenementen zoals de Champions Trophy Hockey in Amsterdam, tijdens het EK2000 maar ook bij Pinkpop in Landgraaf.

Ramp
Beveiliging, veiligheid en dienstverlening en ook persoonlijkheid, geruststelling, levering op maat en snelheid zijn de elementen die bij Regio Control leiden tot een bijdrage aan een beter leefklimaat. Op 19 april 2003 werden het woonhuis en het pas gerenoveerde bedrijfspand verwoest door brand. Pé en Amber kregen direct door Dirk Scheringa woonruimte aangeboden en dezelfde avond was Regio Control alweer telefonisch bereikbaar. Op de locatie in Opmeer werd in mei 2003 gestart met de herbouw van woonhuis De Veldtwachter en bedrijf Regio Control, gelijk aan de vorige panden zodat het dorpsaanzicht niet werd aangetast.

Alarm
Uitgerust met de nieuwste apparatuur kon de nieuwe Particuliere Alarm Centrale in Opmeer weer op volle toeren draaien op de Breestraat. In de alarmcentrale worden 24 uur per dag alle meldingen bij bedrijven die zijn aangesloten bij het beveiligingsbedrijf bekeken. Aan de hand van de specifieke melding die binnenkomt, wordt gereageerd door het beveiligingsteam. Door middel van de cirkelaanpak kan zo een groot gebied worden beveiligd en kan bij een alarmmelding snel worden gereageerd. Pé en Amber doen het de laatste jaren rustiger aan. De kinderen Desiré, Jeroen en Lonneke groeiden op met het bewakingsbedrijf. Desiré nam in 2016 de directiefunctie over en Jeroen is werkzaam bij zusterorganisatie Security Cabin.
Regio Control is gecertificeerd conform EN50518 en ISO27001.

Contact

Productnieuws

Geselecteerd werk

Vlog

Premium partners

Seagate

Suricat

SequriX

Videoguard

Wordt een partner