Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

BHVcertificaat.online

ADI

VBN

DZ Technologies

Bosch Security Systems

VEB

G4S

OSEC

Nimo Dog Security

De Beveiligingsjurist

Alphatronics

EAL

Avigilon Alta

Masset Solutions

2N

Hanwha Vision Europe

Lobeco

JMB Groep

RoSecure

ASSA ABLOY

Paraat

Service Centrale Nederland

VVNL

Eizo

CSL

Bydemes

Regio Control Veldt

SMC Alarmcentrale

VideoGuard

SmartSD

CardAccess

Seris

Multiwacht

Brivo

Ajax Systems

Centurion

ARAS

Uniview

Hikvision

VAIBS

Unii

Eagle Eye Networks

Traka ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

Advancis

HID

Connect Security

Milestone

PG Security Systems

Trigion

Optex

SmartCell

Crown Security Services

i-Pro

Seagate

Oribi ID Solutions

CDVI

HD Security

Genetec

Top Security

SOBA

Dero Security Products

Explicate

Add Secure

NetworxConnect

IDIS

Akuvox

Secusoft

Nenova

Nimo Drone Security

Gold-IP

GFT

Kiwa

ASIS

Securitas

Paxton

Sequrix

NIBHV

20face

Centurion start nieuwe dienst met verkeersregelaars

19 februari 2021
Redactie
13:55

De Centurion Groep in Amsterdam breidt uit met verkeersmanagement. Deze nieuwe dienstverlening is ondergebracht in de nieuwe businessunit Centurion Traffic. Net als bij de beveiligingswerkzaamheden wordt er nauw samengewerkt met de opdrachtgever.

Centurion levert volgens general manager Ron Leemans professionele en goed opgeleide verkeersregelaars. “Zij kunnen worden ingezet tijdens werkzaamheden op de openbare weg of bij evenementen. De verkeersregelaars regelen niet alleen het verkeer maar houden ook persoonlijk contact met de weggebruiker. Dit leidt tot een betere doorstroom van het verkeer en een afname van hinder die de weggebruiker op deze momenten kan ervaren.”

Verkeersregelaar
De verkeersregelaars van Centurion Traffic worden ingezet bij wegwerkzaamheden waar maatregelen met betrekking tot het verkeer genomen dienen te worden. Zij zijn betrouwbaar en stellen zich representatief op. Leemans: “Om de relatie te ontzorgen staan de verkeersregelaars van Centurion Traffic 15 minuten voor aanvang van de dienst op de aangewezen locatie. Bij aankomst wordt er een Last Minute Risico Analyse (LMRA) uitgevoerd. De verkeersregelaars nemen voor de start van de werkzaamheden telefonisch contact op met de relatie of een aangewezen contactpersoon.”

Werkwijze
“Na ontvangst van de opdracht is het prettig om kort met elkaar kennis te maken”, stelt Leemans. “Tijdens dit gesprek inventariseren wij wat er voor het project nodig is. Ook bespreken we de wensen en of er specifieke behoeften zijn waar wij rekening mee kunnen houden tijdens de uitvoer van de werkzaamheden. Na onze inventarisatie van de wensen maken we een plan op maat. In dit plan staat onder meer omschreven waar hoeveel verkeersregelaars nodig zijn en wat zij moeten doen. Bij Centurion Traffic koppelen we de opdrachtgever aan een teamleider en wordt achteraf een voorstel voor de evaluatie gedaan.”
De teamleiders begeleiden de verkeersregelaars op de weg tijdens de uitvoering en zorgen dat tijdens de uitvoer van het project alles volgens plan loopt. Na afronding van het project wordt alles geëvalueerd. Dit doet Centurion omdat het bedrijf in een langdurige samenwerkingen gelooft. Leemans: “Ook kijken we vooruit hoe we op het gebied van verkeersveiligheid en/of onze andere dienstverleningen verder kunnen helpen. Centurion is iedereen op verkeersgebied graag van dienst.”

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner