Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

G4S

SMC Alarmcentrale

Akuvox

Traka ASSA ABLOY

VideoGuard

Secusoft

Milestone

Top Security

Kiwa

GFT

IDIS

Explicate

ADI

Uniview

RoSecure

Alphatronics

SOBA

i-Pro

Connect Security

ARAS

Sequrix

DZ Technologies

Unii

Advancis

Genetec

VEB

De Beveiligingsjurist

Trigion

Lobeco

CardAccess

Multiwacht

Paraat

Crown Security Services

JMB Groep

CDVI

CSL

OSEC

Brivo

VAIBS

20face

Seris

Masset Solutions

ASIS

SmartSD

Avigilon Alta

SmartCell

NIBHV

Oribi ID Solutions

Securitas

Alarm Meldnet

Nenova

Eizo

Eagle Eye Networks

HD Security

VBN

Seagate

EAL

NetworxConnect

Nimo Drone Security

Ajax Systems

Centurion

Optex

Nimo Dog Security

Add Secure

Paxton

Regio Control Veldt

Service Centrale Nederland

BHVcertificaat.online

PG Security Systems

VVNL

Hanwha Vision Europe

Gold-IP

Bosch Security Systems

Dero Security Products

Hikvision

2N

HID

Bydemes

ASSA ABLOY

Eagle Eye Networks en Copaco samen in cloud videomanagement

13 januari 2021
Redactie
16:12

IT-resellers in de Benelux kunnen door een samenwerking tussen Eagle Eye Networks en Copaco inspringen op de trend waarbij traditionele beveiliging (analoge verbinding en/of lokale opslag) steeds meer vervangen wordt door IP-oplossingen die op afstand worden beheerd.

Het gaat volgens de leveranciers om een veilige cloudoplossing die voldoet aan alle wensen en eisen van de IT-securitysector. “Camerabewaking is een innovatief IT-product. Het is een logische stap om VMS samen met Copaco naar de markt te brengen en de bekendheid te geven die het verdient”, zegt Rishi Lodhia, managing director EMEA voor Eagle Eye Networks. “Cybercrime wordt een steeds groter probleem, waardoor het beveiligen van gebouwen IT-technisch op de juiste manier ingericht moet worden.
Daarnaast begrijpen IT-resellers hoe Software as a Service en Recurring Monthly Revenue werkt, exact zoals Eagle Eye Networks dat ook doet. Momenteel werken we hard aan het uitbreiden van het cloudplatform, voornamelijk door gebruik te maken van artificial intelligence.”

Nieuwe inzichten
Deze methode zorgt volgens Lodhia voor nieuwe inzichten en toepassingen op het gebied van camerabewaking, zoals veiligheid, beveiliging, bedrijfsprocessen en klantenservice. “Wij geloven sterk in deze samenwerking tussen Copaco en Eagle Eye Networks. Op deze manier willen we samen de verschuiving naar camerabeveiliging in de cloud een enorme boost gaan geven.”
Marc Maas, teamlead Smart Solutions bij Copaco: “Met deze samenwerking voegen wij een unieke oplossing toe aan ons portfolio. Eagle Eye Networks heeft in rap tempo wereldwijd een A-status verworven dankzij hun baanbrekende cloudpropositie in camerabeveiliging. Onze partners kunnen met deze cloudoplossing de markt voor smart surveillance compleet openbreken op het vlak van schaalbaarheid en security. Dit geeft hen in combinatie met het recurring model een unieke positie.”

Online event
“Naast het complete ecosysteem van hardware en software dat wij nu door deze samenwerking kunnen bieden, sluit het heel goed aan bij andere (camera)-merken die wij in ons portfolio hebben, zoals Hikvision en Mobotix”, vervolgt Maas. “Tevens hebben wij als IT-distributeur uitgebreide ervaring met cloud-diensten door ons eigen 2tCloud-platform, dat met een gespecialiseerde business unit en bijpassende dienstverlening een bewezen reputatie heeft opgebouwd. Die kennis en ervaring kunnen wij benutten om ook Eagle Eye Networks’ cloudpropositie optimaal ter beschikking te stellen richting onze partners.”

Op woensdag 3 februari 2021 van 15.00 uur tot 17.00 uur organiseert Copaco in samenwerking met Eagle Eye Networks een online event dat in het teken staat van hun samenwerking.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner