Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

HID

Oribi ID Solutions

CSL

VAIBS

IDIS

ASIS

PG Security Systems

2N

Multiwacht

G4S

Crown Security Services

Explicate

NetworxConnect

Paraat

Trigion

OSEC

Lobeco

Advancis

Centurion

BHVcertificaat.online

Milestone

Optex

Gold-IP

Bydemes

VEB

Alarm Meldnet

Connect Security

CardAccess

DZ Technologies

SOBA

Nimo Dog Security

SMC Alarmcentrale

20face

ADI

Seris

Brivo

VBN

Hikvision

Service Centrale Nederland

Masset Solutions

Eizo

VVNL

CDVI

JMB Groep

Nimo Drone Security

VideoGuard

De Beveiligingsjurist

Securitas

ASSA ABLOY

i-Pro

Kiwa

EAL

Unii

Alphatronics

Traka ASSA ABLOY

Hanwha Vision Europe

NIBHV

Dero Security Products

Add Secure

GFT

Akuvox

Eagle Eye Networks

Sequrix

Paxton

Secusoft

HD Security

Uniview

Nenova

Regio Control Veldt

SmartSD

Top Security

Avigilon Alta

Ajax Systems

Genetec

Bosch Security Systems

ARAS

SmartCell

RoSecure

Seagate

Samenwerking Gemeente Den Haag en TSC

21 februari 2014
Redactie
08:49

Het Werkgeversservicepunt Den Haag en The Security Company ondertekenden woensdag 19 februari officieel hun samenwerkingsverbond. Gezamenlijk leiden de partners werkzoekenden uit de Gemeente Den Haag op tot Landelijk Gecertificeerde Verkeersregelaars.

Samenwerking Gemeente Den Haag en TSCTSC biedt de deelnemers daarna een werktraject aan met het streven tot een duurzame plaatsing.

De Sector Openbare Orde & Veiligheid van de Gemeente Den Haag werkt actief aan de vacaturevervulling, het opleiden en toe leiden van werkzoekenden naar beveiligingsfuncties. Politie stoot meer en meer dienstverlening af naar de private sector, waaronder ook verkeersregulering. Deze serieuze groeimarkt is toegankelijk voor een grote en brede groep werkzoekenden.

Als specialist in evenement beveiliging, alsmede crowd management, is TSC zeer ervaren in het managen van verschillende soorten ‘crowds’. TSC heeft daardoor ook de beschikking over landelijk gecertificeerde verkeersregelaars, welke opgeleid zijn om verkeersstromen in goede banen te leiden, zowel bij evenementen als bij wegwerkzaamheden. TSC hecht grote waarde aan professionele en zelfstandig inzetbare medewerkers, bij het sterk toegenomen aantal projecten. Wat is er mooier dan deze behoefte te combineren met een werkgelegenheidsproject ter maatschappelijke ondersteuning.

Middels een leer- werktraject volgen de, door Gemeente Den Haag geselecteerde, werkzoekenden bij TSC naast de cursus Landelijk Gecertificeerde Verkeersregelaar tevens de cursussen ‘Werken bij TSC’ en ‘Omgaan met Agressie’. Na het leertraject starten zij het werktraject, waarbij zij zorgvuldig begeleid, aangestuurd, gecoacht, geschoold en beoordeeld worden. Het streven van zowel TSC als de Gemeente Den Haag is om vervolgens tot een duurzame plaatsing over te gaan.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner