Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nenova

Nimo Dog Security

NetworxConnect

Bosch Security Systems

SmartSD

VAIBS

ASSA ABLOY

HD Security

Seagate

Akuvox

2N

ADI

Centurion

Multiwacht

SmartCell

RoSecure

BHVcertificaat.online

Bydemes

Securitas

ARAS

Secusoft

VVNL

HID

Oribi ID Solutions

Nimo Drone Security

GFT

20face

IDIS

Service Centrale Nederland

Regio Control Veldt

Paraat

NIBHV

Hikvision

Add Secure

OSEC

Traka ASSA ABLOY

Seris

Ajax Systems

SMC Alarmcentrale

DZ Technologies

i-Pro

ASIS

Genetec

Alarm Meldnet

Optex

Eizo

Explicate

VideoGuard

Milestone

VBN

Eagle Eye Networks

Trigion

De Beveiligingsjurist

Top Security

EAL

Alphatronics

Hanwha Vision Europe

Dero Security Products

VEB

Advancis

Paxton

Sequrix

Brivo

PG Security Systems

CSL

G4S

CardAccess

Unii

Gold-IP

CDVI

Lobeco

Uniview

Connect Security

Masset Solutions

SOBA

Kiwa

Avigilon Alta

Crown Security Services

JMB Groep

VBe NL: 2019 was gouden tijd voor beveiligingsbranche

5 juni 2020
Redactie
10:04

Het jaarverslag over 2019 van brancheorganisatie VBe NL is verschenen. Voorzitter Peter Hoes spreekt van een gouden tijd, doelend op de periode voor Covid-19. “De pandemie vormt dan ook een markeringspunt in het leven van iedereen op deze aarde.”

Voorzitter Peter Hoes staat nadrukkelijk in zijn voorwoord nadrukkelijk stil bij de periode dat er nog geen Covid-19 rondwaarde over de wereld. “We ervaren op dit moment de geschiedenisbeelden van gisteren live. De Covid-19 pandemie is een markeringspunt in het leven van iedereen op deze aarde, zoals de Spaanse griep in 1918. We zitten er middenin.”

Gouden tijd
De voorzitter van VBe NL noemt 2019 ‘een gouden tijd’. “Ook voor onze vereniging, die eind vorig jaar 113 leden telde, een groei met 21 leden. Nu ik dit schrijf passeren we zelfs de 130. Hiermee vestigen we definitief onze positie als grootste breed-sectorale veiligheidsorganisatie in Nederland. Van verkeersregelaar tot luchthavenbeveiliger, van voetbalsteward tot winkelsurveillant en medische ondersteuner. Maar we begonnen ooit als vereniging voor evenementen- en horecabeveiliging. Een onderdeel van onze werkzaamheden dat op dit moment volledig stil is komen te liggen. Waarvan de toekomst onzeker is. Hoe ziet het anderhalvemeteruitgaansleven eruit? Het zijn nieuwe scrabblewoorden waarachter een wereld van verdriet, pijn en onzekerheid schuil gaat. Dat is nu en 2020”, aldus Peter Hoes.

Kenmerkende geluiden
VBe NL neemt de lezer in het jaarverslag mee naar enkele bijzondere kenmerkende geluiden uit berichten van het jaar 2019. Zoals de samenwerking met vakbond De Unie in het betrekken van alle medewerkers bij de nieuwe cao Veiligheidsdomein, de positionering van verkeersregelaars, fiscale erkenning van het uniform, bescherming van medewerkers en werkbezoeken op Schiphol en Huntenpop. Natuurlijk ontbreken ook de erkenning van de cao Veiligheidsdomein en het woord van de leden, de draagkracht en impulsen van de vereniging niet in het jaarverslag.

Lees het Jaarverslag 2019

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner