Versterking strafrechtelijke aanpak terrorisme

De wet die de mogelijkheden verruimt om terrorisme te bestrijden, is op dinsdag 16 oktober in werking getreden. Zo kunnen personen die worden verdacht van een ernstig terroristisch misdrijf op basis van alleen een verdenking langer in voorlopige hechtenis worden gehouden. Lees verder

Webinar over automatische kentekenherkenning

Kentekenherkenning wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor security, maar ook voor verkeersmanagement en parkeerbeheer. Maar wat komt er zoal bij kijken om goede kwaliteit te bereiken? Eocortex, een van de grootste aanbieders van videomanagementsoftware ter wereld, brengt daarin op 24 oktober meer duidelijkheid tijdens een webinar. Lees verder

Aantrekkelijke acties tijdens Milestone Integration Expo

23 oktober vindt in Utrecht het grote Milestone-evenement plaats: The Milestone Integration Expo Benelux. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deelnemers. Dat mogen ook installateurs, integrators, eindgebruikers en adviseurs zijn, die gewoon eens kennis willen maken met Milestone en de aanwezige partnerfabrikanten. Er valt veel voordeel te behalen. Lees verder

Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid