Smartwares Security distributeur Genetec

Smartwares Security is nu officieel distributeur van het Genetec beheerplatform en de daarbij behorende hardware. Genetec is wereldwijd één van de belangrijkste spelers op het gebied van geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

Het is een positie die Genetec heeft verkregen door het ontwikkelen van innovatieve netwerkoplossingen en door vooruit te denken in het streven naar geïntegreerde en moderne systemen, aldus Smartwares Security. De Canadese fabrikant  verwerkt in zijn oplossingen onder andere videobewaking, toegangscontrole en nummerplaatherkenning. Eén van de sterktes van Genetec is dat zij deze verschillende technieken naadloos integreert in één overzichtelijke gebruikersinterface. Deze totaaloplossingen worden onder andere ingezet in de transportsector, het onderwijs, de detail- en groothandel, spelindustrie en de overheid.

De totaaloplossingen van Genetec komen volgens Smartwares Security niet alleen tot stand door hun ruime aanbod van hard- en software, maar ook door andere ontwikkelaars de mogelijkheid te geven om hun oplossingen voor bijvoorbeeld video-analyse, toegangscontrole en inbraakbeveiliging in de systemen van Genetec te integreren. Naast deze totaaloplossingen levert Genetec ook compacte en krachtige kant-en-klare netwerk recorders (SV16 en SV32) die bijvoorbeeld in een winkel, maar ook over meerdere kleinere sites kunnen worden toegepast.

Gedeeld

Geef een reactie