Opleidingen van IMF Academy

In een steeds sneller veranderende samenleving wordt ook voor de beveiligingsprofessional ‘een leven lang leren’ steeds belangrijker. Om de doelgroep goed op weg te helpen is BeveiligingNieuws.nl een samenwerking aangegaan met IMF Academy, dat op het moment al dertig hoogwaardige opleidingen aanbiedt binnen het veiligheidsdomein.

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt en organiseert IMF Academy actuele (post-hbo) opleidingen, (certificerende) trainingen en cursussen ‘op afstand’, waaronder een groot en voortdurend toenemend aantal op het gebied van beveiliging en veiligheid. Het aanbod kent een grote variatie in onderwerpen en niveau. Zo zijn er cursussen over het beveiligen van gebouwen en terreinen, maar ook over crisismanagement, security intelligence, het herkennen van radicalisering en cybersecurity. Voor verschillende opleidingen kunnen internationaal erkende certificaten worden behaald.

Praktijkervaring
IMF Academy stelt hoge eisen aan de docenten. De topdocenten zijn zeer ervaren lesgevers, maar beschikken ook over een schat aan kennis en praktijkervaring. Op deze manier zorgt IMF Academy dat cursisten de opgedane kennis meteen kunnen toepassen in hun eigen praktijksituatie.
Wie nog twijfelt kan via  040 246 02 20 of info@academy.com vrijblijvend contact opnemen met IMF Academy voor persoonlijk advies. Dan wordt samen gekeken welke opleiding het beste bij de ervaring en achtergrond van de cursist past. De medewerkers hebben hier jarenlange ervaring mee en nemen graag de tijd om geïnteresseerden van een persoonlijk advies te voorzien.

Het complete aanbod vind u op deze website.